Zoeken
menu

Verzekeringen

We leven in een wereld waarin we alle dagen worden blootgesteld aan ontelbare risico’s, waarvan we ons vaak zelfs niet bewust van zijn. Niet alleen eigen risico’s maar ook die van het gezin, tewerkstelling,... Het is daarom erg belangrijk goed verzekerd te zijn.

Waarom kiezen voor ons, als onafhankelijk verzekeringsmakelaar?

Eerst en vooral verzekeren is een zeer complexe materie. Er bestaan zoveel verschillende verzekeringen die nog eens onderling verschillen tussen de diverse maatschappijen dat het moeilijk wordt de bomen door het bos te zien.

U bent zeker van een goede samenstelling van uw verzekeringsportefeuille. Ons kantoor steunt op meer dan 30 jaar ervaring als onafhankelijk makelaar en hebben in die jaren een goede en duurzame relatie opgebouwd met diverse maatschappijen.

Wij zijn uw aanspreekpunt en treden op als tussenpersoon ten opzichte van de verzekeringsmaatschappijen waarbij uw belang absolute voorrang heeft. We staan u met een effectieve raad en daad bij.

Wij beheren uw schades van aangifte tot uitbetaling. Ook hier steunt ons kantoor een zeer uitgebreide ervaring.

Constante bijscholingen zorgt ervoor dat wij steeds op de hoogte zijn van alle veranderingen en tendensen op de verzekeringsmarkt. Hierdoor kunnen wij een hoogstaande service blijven garanderen.

Hoe gaan wij te werk?

Wij stellen op basis van uw behoeften en wensen een verzekeringspakket op maat op. Bij een bestaande portefeuille maken wij een analyse van uw verzekeringen en gaan wij deze, samen met u, optimaliseren. Wij zoeken hierbij naar de beste oplossingen op het gebied van prijs/kwaliteit, met maximale indekking zonder overlappingen maar vooral ook zonder tekorten.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende analyse van uw verzekeringen.

 
U kunt steeds uw algemene polisvoorwaarden raadplegen door hieronder te klikken op de logo van uw verzekeringsmaatschappij.