Zoeken
menu

Ons kantoor

Onze krachttermen

  • Professionalisme: Regelmatige bijscholingen om de laatste ontwikkelingen op de voet te blijven volgen.
  • Specialisatie: Elke medewerker neemt één of twee specialisaties ter harte waarin de bijscholingen worden opgedreven om u zo een nog diepgaandere service te garanderen.
  • Persoonlijk: Wij ontvangen onze klanten graag in een persoonlijke en ontspannen sfeer.
  • Etisch: Wij gaan steeds uit van uw noden en wensen, bij ons geen standaard “Product van de Maand”-verkoop.
  • Concept: Wij bieden een totaalpakket aan op maat van de klant welke in zijn leven mee evolueert.
  • Flexibiliteit: Niet alleen flexibel ingaan op de steeds sneller veranderende markt maar ook flexibel ingaan op uw wensen.
  • Toegankelijkheid: Zowel in bereikbaarheid (vlotte openingsuren, mogelijkheid op afspraak te werken,...) als de toegankelijkheid van onze medewerkers. Wij staan steeds klaar met een luisterend oor om diverse zaken met u te bespreken. Een groot aantal zaken kan ook via mail afgehandeld worden waardoor wij onze bereikbaarheid nog groter maken.
  • Jong & dynamisch: Wij zijn een jong team die er volop voor gaat. Wij spelen volop in op de nieuwe media zoals Twitter en Facebook.

Welke diensten bieden wij aan?

U kan bij ons terecht voor de meest uiteenlopende financiële, fiscale en sociale vragen voor wat betreft uw vermogen. Ook bieden we financieringen aan, gaande van hypothecaire kredieten over leningen op afbetalingen naar beroepskredieten.

Verder zijn wij ook onafhankelijk verzekeringsmakelaar: naast het zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie en het beheren van uw polissen, verzorgen wij uiteraard ook het beheer van uw schadegevallen.

U kunt bij ons ook terecht voor de huur van kluizen met verschillende afmetingen.

Onze Self-Bank is toegankelijk voor zowel Axa-klanten als klanten van andere financiële instellingen. U kunt er terecht van 6 uur 's morgens tot 10 uur 's avonds (ook in het weekend en op feestdagen).

Al onze diensten zijn uiteraard voor zowel particulieren als voor professionele klanten.