Zoeken
menu
De fietsverzekering

De fietsverzekering

Auteur: Optifin/woensdag 10 september 2014/Categorieën: algemeen, Diverse verzekeringen

De fietsverzekering was waarschijnlijk nog nooit zo populair als nu. Het laatste jaar worden er maandelijks meer dan 500 polissen fiets afgesloten. Vooral de opkomst van de elektrische fiets ligt hier aan de basis van het succes. De tijd waarin deze fietsen enkel aan ouderen werden verkocht is voorbij. Steeds meer jongere mensen kiezen voor een omschakeling naar elektrisch.

Een goede fiets is niet goedkoop, een goede elektrische versie nog minder. Er wordt al snel een budget tussen 2 à 3.000 EUR besteed. Bij bepaalde andere fietsen zoals een goede mountainbike of koersfiets zijn de budgetten uiteraard veel hoger. Het is dan ook niet te verwonderen dat de kersverse eigenaar graag zijn fiets verzekerd.

Wat?

Er zijn diverse soorten waarborgen mogelijk in fietsverzekeringen en daar heerst soms wat verwarring over. Wil je enkel je fiets in diefstal verzekeren of wil je graag ook je eigen schade verzekeren? Ben je enkel op zoek naar een goede bijstand of wil je de lichamelijke schade bij ongeval verzekeren? Allemaal mogelijkheden die al dan niet in pakket kunnen genomen worden.

Hoe?

Zoals je reeds kon lezen bestaan er verschillende formules op de markt aangeboden door verschillende maatschappijen. Het is dus een zaak om de polis te vinden welke het meest aansluit bij jouw behoeften. Hier dragen wij uiteraard ons steentje bij. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en worden eventuele voor en nadelen besproken.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om met ons contact op te nemen.

contacteer ons

 

Kantoor Optifin, uw partner voor bank en verzekeringen

Wij werken voornamelijk in de regio Meetjesland: oa Eeklo, Sint-Laureins, Maldegem, Adegem, Oostwinkel, Knesselare, Ursel, Kaprijke, Assenede, Oost-Eeklo, Waarschoot, Lovendegem, Zomergem,...

 

 

Aantal keer bekeken (1196)/Reacties (0)