Zoeken
menu

Bank

Om onze klanten een optimale en volledige service te bieden beschikken we ook over een bankkantoor. Hiervoor sloten we een samenwerkingsakkoord met Axa Bank Europe die ons als groep de nodige middelen aanreikt om samen met u de beste oplossingen voor uw bankvragen te vinden.

Uiteraard kan u bij ons in alle rust terecht voor het afhandelen van uw bankverrichtingen, beleggingen en kredieten. Als familiebedrijf staan wij ook garant voor de discretie waarmee wij uw dossier opvolgen. Luisterbereidheid is de basis van een goede oplossing, daarom dat wij dit in een gesprek met u vooral zullen doen. Iedere persoon en iedere situatie is verschillend, dus zullen de oplossingen ook maatwerk zijn.

Naast de kantooromgeving beschikken we ook over een self-service toestel waarbij u de meeste verrichtingen kan doen wanneer het u best past. Deze is geopend van 6h-22h en dit ook op zon- en feestdagen.

Doet u de courante verrichtingen liever van thuis of op verplaatsing? Geen nood, met Homebanking en de Mobile Banking App kan u dit doen waar en wanneer u dit wil.