Zoeken
menu

KMO & zelfstandigen

Naast het aanbieden van oplossingen op maat voor particulieren zijn we er ons zeker van bewust dat ook KMO’s extra aandacht verdienen voor hun verzekeringsportefeuille.

Omdat we overtuigd zijn dat ieder bedrijf andere noden heeft maken we ruim de tijd om naar u te luisteren. Het bieden van een totaaloplossing is volgens ons enkel mogelijk als wij uw bedrijf beter leren kennen en wij voldoende inzicht hebben in uw toekomstvisie.

Voor starters beginnen we aan de basis (de prioritaire polissen) en groeien we graag met u mee. Deze zijn dan ook zeker welkom bij ons kantoor.

Op geregelde basis overlopen we samen met u uw dossier en sturen we waar nodig bij.

Uiteraard kan u hier rekenen op een totaal onafhankelijk advies. Als makelaar hebben we met diverse partners samenwerkingsakkoorden gesloten om u de beste prijs/kwaliteit te bieden. Vinden we dat een bepaalde maatschappij niet meer de service kan bieden die wij verlangen zullen wij in uw belang ook de nodige stappen hiervoor zetten. Ook als u een zeer specifiek risico wenst te verzekeren zullen wij op de markt de beste oplossing zoeken.

Ook bij schadegevallen kunnen KMO’s op onze service rekenen:

  • We vullen samen met u de schade-aangifte in
  • We komen de schade bij u persoonlijk vast stellen
  • Bij een schade-expertise zijn we zelf mee aanwezig om de belangen van u en uw bedrijf te behartigen

Verzekeren hoeft niet enkel voor materiële zaken te zijn. Ook voor de opbouw van uw pensioen kunnen wij fiscaal vriendelijke contracten aanbieden (VAPZ,   IPT,…).

Wenst u ook uzelf of uw menselijk kapitaal te beschermen, vraag dan zeker naar onze voorwaarden voor hospitalisatiepolissen (al dan niet in een groepspolis) en gewaarborgd inkomen.

Heeft u ondertussen interesse gekregen in een vrijblijvend gesprek, contacteer ons gerust.

contacteer ons